Hoe werkt het

Hoe werkt het bij Parastars

Hoe werkt het bij Parastars? Voorop gesteld werkt Parastars met uiteenlopende consulenten. Van jong tot oud. En van over de hele wereld. Ieder uniek en eigen specifieke gaven. Daarom noemen we de consulenten van Parastars ook wel de pareltjes onder de mediums en paragnosten. Hoe gaan de Parastars te werk? We leggen het je hier uit. Als je kiest voor een consult via credits ben je zeer betaalbaar uit! Namelijk al vanaf € 0,90 cpm.

Bellen met Parastars

Je kunt op 2 manieren de Parastars telefonisch bereiken. Hetzij via aanschaf van credits op voorhand. of door direct te bellen via het volgende nummer. Bellen met credits is het beste!

Maak een Parastars account aan

Je kunt goedkoper bellen, als je gebruik maakt van vooraf aangeschafte credits. Klik hier om naar de creditpagina te gaan. Dan heb je geen extra kosten. En je kunt waar jij je ter wereld ook bevindt, altijd bellen met jouw favoriete consulent. Tenminste, als je gebruik maakt van bellen via credits. Hoe gaat bellen via credits in zijn werk.

  • Maak eerst een account aan. Dat doe je door je te registreren bovenaan op deze pagina bij dit icoon Klant account Parastars
  • Nu heb je een account aangemaakt. Kun je de eerstvolgende keer zo op inloggen
  • In dit account kun je credits aanschaffen
Bellen met de door jou aangeschafte Parastars credits
  • Toets het nummer +31103009197 NL op je telefoon in. Voor BE +3243203096
  • Toets de pin in, jouw eigen unieke code. Staat in je account
  • Kies de consulent van jouw keuze uit, of kies voor de eerstvolgende.
  • Kies je voor een specifieke consulent. Toets dan ook het boxnummer in
Rechtstreeks bellen
  • 0909-0144 nummer als je in Nederland woont. Geen limiet op aantal belminuten. Wel extra kosten naast het tarief van 0,90 cpm die door je provider in rekening kunnen worden gebracht
  • 0907-37077 nummer als je in België woont. Maximaal 10 minuten per gesprek. Extra kosten die door je provider in rekening kunnen worden gebracht

Als je gebruik maakt van een van bovenstaande nummers, doorloop dan het menu wat je op je telefoon hoort. Je kunt een specifieke consulent uitkiezen. Door intoetsen van het boxnummer. of je kiest voor de eerstvolgende. Dan word je verbonden met de consulent die vrij is.

Deze manier van bellen is het snelst. Maar ook wel duurder dan dat je een account aanmaakt en met credits belt. De provider rekent namelijk extra kosten, als je gebruikmaakt van een 0900 nummer. Om die reden adviseren wij je. Maak een Parastars account aan. Kun je credits aanschaffen en bel je stukken goedkoper.

Chatten

Je kunt bij Parastars ook met spiritueel consulenten chatten. Klik hier om naar de chatwebsite Paragnostenchat te gaan. Daar vind je hoe het chatten in zijn werk gaat. Want er kunnen momenten zijn dat bellen even niet kan.

E-consult

Liever niet bellen en chatten? Kies dan voor een E-consult om al je brandende vragen te stellen. Op je gemak de antwoorden lezen van de door jouw uitgekozen spiritueel consulent. Klik hier om naar de pagina E-consult te gaan.

Weet dat de credits aangeschaft op Parastars alleen te gebruiken zijn op Parastars voor bellen en E-consult. Nu weet je hoe werkt het. Want niets vervelender dan contact willen hebben en je niet verder komt. Omdat je niet weet hoe dat werkt.