Toekomstvoorspelling

Toekomstvoorspelling. Kunnen toekomstvoorspellingen gedaan worden? Of is dat nog steeds een sceptische gedachte. Het woord toekomstvoorspelling heeft een helaas voor velen nog steeds een heel negatief geladen invulling.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Kan de toekomst wel worden voorspeld

De tijd van het voorspellen van iemands leven en hoe iemand zou moeten gelukkig worden is voorbij. Althans als je de media zou moeten geloven. Maar ook in workshops en trainingen wordt dit verkondigd. Maar wat is een toekomstvoorspelling?

Wat is een toekomstvoorspelling

Onze cliënten zijn heel kritische en bewuste mensen, die onze vakmanschap bij Parastars vertrouwen. Die ons vragen stellen over de meest uiteenlopende zaken. En daarbij komt uiteraard ook de toekomst aan bod. Echter mediums en paragnosten zeggen niet dit moet je doen. Of zo moet je het doen. Nee, ze begeleiden elke klant op hun eigen spiritueel pad. En weet je, dat is ook een toekomstvoorspelling.

Mediums en paragnosten bepalen de toekomst niet

Ik bedoel maar te schrijven dat mediums, paragnosten, readers geen voorspellingen doen. Met de pretentie de toekomst als dusdanig te bepalen en vast te leggen, want dit kan niet. Een coach die beweert dat de toekomst een los gegeven is. En dat jij alles kan doen wat je wil, klopt evenmin. We zijn allemaal met onze eigen specifieke blauwdruk op aarde. Met een eigen unieke levensopdracht. Dus nuanceer ook de levensopdracht even vanuit een ruimere context.

Toekomstvoorspelling Parastars

Wat is dan wel een voorspelling van de toekomst

Veel mensen geloven in hun eigen waarheid. Ik zal nooit meer gelukkig worden in de liefde. Geld, rijkdom, zal mijn leven voorbij gaan. Allemaal zelf saboterende overtuigingen en gedachten. En die helpen wij, mediums, readers, paragnosten te filteren en om te buigen. Dit is nog maar één voorbeeld om even te schetsen wat wij voor mensen kunnen betekenen. Omdat we in dit proces evenmin iemand kunnen dwingen. Dan enkel de handvatten meegeven om het leven op te nemen zoals het is voorbestemd voor ieder van hen.

Mediums Parastars verstaan hun vak

Mediums van Parastars zijn vooral bewustzijnswerkers en géén toekomstvoorspellers al wordt dit nog vaak zo neergezet of begrepen. En mediums van Parastars maken duidelijk aan alle cliënten dat ze zelf een vrije wil hebben om keuzes te maken. We maken niemand afhankelijk van onze diensten. We vertellen dus niet dat cliënten ons moeten terugbellen. Neen, wij geven de handvatten, tools mee om aan de slag te gaan met zichzelf.

Mediums en paragnosten boren ieders interne hulpbronnen aan om een probleem op te lossen. Waarbij een spiritueel hulpverlener informatie aangereikt via heldere waarnemingen. Hier is niets vreemds of bijzonders aan. We zetten onze gaven in om cliënten verder te helpen. Hen te informeren over de veranderingen die gaande zijn. Veranderingen de welke voor de meesten behoorlijk intensief ervaren worden en dat is het ook.

Medium geeft helderheid

Krachtige tools waarmee je je eigen toekomst bepaalt

We geven ook krachtige tools en tips mee om anders om te gaan met hoog gevoeligheid en hieruit kracht te putten. En dit niet te zien als een bijzonder fenomeen, of gericht naar een speciaal publiek. Bij heel veel mensen neemt de gevoeligheid toe, en zeker voor kinderen! Wij leren mensen om te gaan op een heel natuurlijke manier. Met het leven op aarde, met een diepere verbonden spirituele zingeving.