Paragnost Marco
Offline

Paragnost Marco

Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Paragnost Marco

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach.

Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt. Ook als je je zwaar voelt, stress of angst hebt, jezelf niet bent of kunt zijn.

Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom, ik help je graag weer in je kracht te komen en te laten zien wie je werkelijk bent, zodat jij alles weer met vol vertrouwen aan kan. geen vraag is te gek, help je graag verder in vrede liefde en licht.

Bied o.a. ook hulp bij HSP, Narcisme hoe er mee om te gaan en weer in je kracht en energie te komen en te beschermen, empathie en transformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.  In dit alles zit ook je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien.

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven, je weer recht in je energie zetten en als het nodig is je de juiste handvaten geven waardoor je energie weer gaat stromen, balans en kracht voelt en vol innerlijk vertrouwen verder kan.

Ook is het mogelijk om je huis energetisch op afstand te laten reinigen en eventuele aardstralen om te buigen.

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom.

Warme groet

Marco

Gastenboek Paragnost Marco
Annette
Marco een uit duizenden. Ik noemde een vrouw die overleden was en mij vroeger holp. Samen met haar heb je de krachten laten werken. In een mum van tijd voelde ik de energie duidelijk en holp me enorm van mijn ongemakken. Manlief heb je geholpen heb hem.niet eens horen klagen van pijn wat anders anders is. Je zit altijd op het rechte en juiste vlak een rust over mij heen. Zelfs onze dochter heb je geholpen op afstand. Een mens in wording. Dank je samen met roos geholpen hebt. Je weet wie ik bedoel. Een vrouw die veel kon en weet zeker je samen verder komt. Mijn dank voor vandaag deze mooie dag liefs annette

C
Topper Marco Wat heb jij mij onwijs goed geholpen. Je wist dingen te benoemen die je niet kon weten. Ik heb heel veel inzichten van jou gekregen en heel veel moed om krachtig de stappen te kunnen voorzetten. Je bent een aanwinst op deze lijn dat je heel veel mensen mag helpen. Dankjewel voor het fijne gesprek.

Marit
Vandaag heb ik een heel fijn gesprek gehad met jou waarin ik ontzettend veel steun en liefde heb mogen voelen. Je begreep mij zo goed waardoor ik mij nu veel minder alleen voel. Heel mooi dat je alles zo goed begrijpt en mij dat zo goed kon uitleggen. Heel erg bedankt voor dit gesprek en blijf aub doorgaan om mensen te helpen. Lieve groetjes Marit